fbpx

10 frangat zvicerane zgjedhet kartmonedha më e bukur në botë

Shoqata Ndërkombëtare Bankare (IBNS) ka shpallur kartëmonedhën prej 10 frangave zvicerane si më të bukurën në botë.

IBNS është një shoqëri koleksionistësh, dhe që nga viti 1961 ka “nxitur dhe inkurajuar” studimin e kartëmonedhave, duke dhënë shpërblime për monedhën e vitit.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button