fbpx

Çantat për meshkuj, ja modelet më “in” për këtë sezon

Jemi ndalur që të flasim shumë për trendet e bukurisë për vajzat, por shumë pak për djemtë. Ndryshe nga vitet e kaluara, duket se djemtë sa vjen dhe po kujdesen edhe më shumë për veten e tyre, madje madje, ka raste kur ato konkurrojnë edhe vajzat, shkruan Bordo.al. 

Çanta është një aksesor shumë i rëndësishëm në pamjen e jashte, për këtë arsye duhet t’i kushtohet një vëmendje të madhe, për të përzgjedhur të duhurën. Më poshtë ne do t’ju sjellim disa modeleqë janë shumë “in” për këtë sezon.

Ah, një sekret të vogël për ju djema: vajzave u pëlqen shumë një djalë që mban në çantë, pasi i krijon imazhin e një personi intelektual dhe për më tepër është shumë intriguese për të mësuar se çfarë ai mbanë brenda saj.

        

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button