Poezitë antishqiptare, me vonesë deklarohet edhe zv.drejtor i Agjencisë, Gazmend Ristemi: kritikon Izet Zeqirin

Tre ditë pas përhapjes të skandalit me poezitë anti-shqiptare dhe seksiste të financuara nga Agjencia për rini dhe sport, u lajmërua edhe zv.drejtor i Agjencisë, Gazmend Ristemi. Në shkrimin e tij dërguar në Portalb.mk ai ankohet se agjencia nuk ka shqiptarë. Më tej, ai ka ndjerë përgjegjësi dhe obligim moral që opinionin e gjerë ta njoftojë … Continue reading Poezitë antishqiptare, me vonesë deklarohet edhe zv.drejtor i Agjencisë, Gazmend Ristemi: kritikon Izet Zeqirin