fbpx

10 mënyra të reja për të veshur xhaketën xhins këtë pranverë (FOTO)

Ka shumë pak materiale dhe veshje aq të dashura sa një xhaketë xhins. Ka shumë arsye për këtë: shkon me çdo lloj ngjyre, përshtatet me çdo model veshjeje dhe më çdo përmasë trupi dhe, ç’është më e rëndësishmja, është praktike për kohën e ndërmjetme.

Megjithatë, xhinsi është, pa dyshim, i lidhur me një look casual, vintage, kështu që kur është fjala për të veshur xhins, të gjithë shpenzojnë pak më shumë, transmeton Revista Class.

Nëse jeni edhe ju në të njëjtën ide dhe keni të njëjtin stil, bëni një analizë përmes këtyre fotove që frymëzojnë nga stili i rrugës.

Si të sigurosh një stil të freskët me xhaketën xhins këtë pranverë.

Provo një stil të ri

Guxo edhe me ngjyra më të errëta

Luaj me proporcionet

Përdor asimetrinë

Thjesht, vish taka

Kombinuar me trendet (me vija)

Mbi një fustan pranveror

Me ngjyra të ndezura

Kombinuar me një fund xhins

Hedhur mbi supe

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button