fbpx

Ka humbur baca Vesel, familja kërkon ndihmë për ta gjetur

Familja Bulica kërkon ndihmë nga banorët e qytetit të Shkupit dhe fshatrave përreth të gjejnë të moshuarin Vesel Bulica nga fshati Strazhë e Kaçanikut.

Siç njoftojnë familjarët baca Vesel ka humbur para një jave. Ai vuan nga sëmundja e mos-kujtesës ndërsa në bazë të informacioneve të fundit ai është parë në Shkup.

“Luten të gjithë personat të cilët e shohin personin në fjalë të lajmërohen në numrin e telefonit 070 260 019” apelojnë familjarët.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button