fbpx

Samsung shton opsionin e ‘GIF’ në ekran, ja si mund ta aktivizoni

Samsung po i jep pronarëve të saj të telefonave inteligjentë edhe më shumë opsione për personalizim të opsionit ‘Always-On Display’.

Tani mund të shfaqni ‘GIF-et’ në ekran kur telefoni juaj është në gjumë.

Ato shfaqen gjithmonë sa herë që telefoni bije në ‘gjumë’ ose tregon kohën, njoftimet, përqindjen e mbetur të baterisë dhe informacionet e tjera kritike.

Përdoruesit mund të ndryshojnë ngjyrat, stilin e orës dhe aspekte të tjera të AOD-it për ta bërë atë të ndihet pak më shumë i përshtatur ndaj preferencave të tyre.

Është një vend i mirë për të ngjitur një vënë foto të partnerit tuaj, një anëtari të familjes, fëmijës suaj, ose ndoshta vetëm një memo.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button