fbpx

Do të hapet ndërtesa e re e Gjykatës Penale, lënda e parë që do të mbahet është “Titanik”

Sot do të hapet ndërtesa e re e Gjykatës Themelore Shkupi 1, dhjetë vite pas vendosjes së themelit për ndërtim, që nga vitit 2010, transmeton Portalb.mk.

Ndërtesa e re e gjykatës është vendosur në garazhin e ri shumëkatësh dhe kompleksin e gjykatave.

Të hënën në sallën më të madhe të gjykatës së re do të mbahet seanca e parë e rastit “Titanik”, ku të akuzuarit akuzohen për keqpërdorim të mjeteve financiare të fushatës zgjedhore dhe cënim të së drejtës së votës.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button