Dëbimi i diplomatit, deklarata të ashpra nga ambasadori i Rusisë në Maqedoni (VIDEO)

Edhe pse kemi kërkuar, Ambasada e Rusisë nuk ka marrë asnjë dëshmi për deklaratën e ministrit të Jashtëm të Maqedonisë, Nikolla Dimitrov dhe prandaj e njëjta ende vlerësojmë se është akt i shpejtuar dhe “armiqësor” dhe i ndikuar nga Britania e Madhe. Kështu vlerësoi sot ambasadorit i Rusisë në Shkup, Olleg Shçerbak, transmeton Portalb.mk. LEXO: … Continue reading Dëbimi i diplomatit, deklarata të ashpra nga ambasadori i Rusisë në Maqedoni (VIDEO)