fbpx

8 rastet kur një grua nuk duhet të thotë “Më vjen keq” dhe “Më fal”

Më fal, po a mund të shtoj edhe një pikë tjetër në këtë çështje?

Më vjen keq ore kunat që fëmija im nuk do të të puthë. “Puthe xhaxhain të keqen mami”.

Po kur fëmija s`do s`do. Ky s`është faji juaj dhe s`ka pse t`ju vijë keq.

Më vjen keq po unë porosita hamburger dhe patate të skuqura, ndërkohë që ti më ke sjellë sallatë.

Më vjen keq po s`mund të ta jap numrin e telefonit.

Ndërkohë që s`ke fare përse ndihesh në siklet se nuk je e detyruar ta japësh numrin.

Më vjen keq, po dua të rri vetëm.

Më vjen keq, por…

Para një “por” s`ke përse thua kurrë më vjen keq.

Më fal pak, më ke shkelur pallton.

Më fal, po unë do doja të shikoja një film komedi.

Burimi: Tiranapost.al.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button