fbpx

Garë humanitare për fëmijët me Sindromën Down në parkun e qytetit

Sot organizohet garë e vrapimit për fëmijët me Sindromën Down, e cila do të zhvillohet në parkun e qytetit të Shkupit.

Gara është e organizuar nga klubi i shpatarëve Eskrim, me qëllim që të ngre vetëdijen për fëmijët me Sindromën Down dhe të shtyn që qendrat sportive dhe klubet të ju mundësojnë fëmijëve që të kyçen në sport dhe të ju ofrojnë qaje të njejtë të gjithëve, transmeton A1on, përcjell Portalb.mk.

Përveç përfitimeve nga sporti dhe jeta e shëndetshme, gara e vrapimit ka për qëllim edhe që për fëmijët me Sindromën Down të ju hapen dyert e jetës sociale pa paragjykime.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button