fbpx

Shkup, “Pro VITA” organizon aksion për dhurim të gjakut

Shoqata Qytetare për Kulturë dhe Edukim Shëndetësor “Pro VITA” me datë 24.03.2017 (E shtunë) prej ora 11:00 – 16:00 në lokalet e Shoqatës Kulturore “Vizioni M” në Shkup (rr. Samoilova nr. 6 në afërsi të kishës Sv. Spas në Çarshi të Shkupit) organizon aksion për dhurim gjaku.

“Gjithë ata që gëzojnë shëndet të mirë janë të mirëseardhur në këtë aksion me moto GJAK PËR JETË… Aksioni zhvillohet nën përkujdesin e Kryqit të Kuq të R. së Maqedonisë”, thuhet në njoftim.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button