fbpx

Do të ndërtohet urë e re e cila do t’i lidh Aerodromin dhe Gazi Babën

Qyteti i Shkupi për 24 muaj do të ndërtojë urë të re me gjatësi prej 120 metra në bulevardin “ASNOM” (KAKÇM), te hoteli “Rusia”, e cila do t’i lidh komunat e Aerodromit dhe Gazi Babës, njofton Portalb.mk.

“Për projektin është e parapraë prishjen dhe vazhdimin e bulevardit të ri me gjatësi prej 2.107 metra, nga hoteli “Rusia”, nëpërmjet Vardarit dhe lagjes “Keramidnica” deri në Panairi i Shkupit. Do të ketë 5 kryqëzime, 6 korsi, shteg për biçikleta në të dy drejtimet, vendkalime këmbësorësh dhe drunj. Korridori i ri n qytetit obligativisht do të ndiqet edhe me linja të autobusit të Transportit Publik të Qytetit”, tha në konferencë për shtyp, kryetari i Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov.

Projekti kap vlerën prej 7.5 deri në 8 milion euro. Ndërtimi i këtij korridorit me urë është e paraparë që të mbarohet në afat jo më të gjatë se 24 muaj që nga fillimi i punëve ndërtimore.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button