fbpx

Aksioni “FEED YOUR BRAIN” vazhdon në Tetovë

Pas eventit të parë të suksesshëm të aksionit Feed Your Brain në Shkup, vazhdojmë me eventin e dytë në Tetovë në Universitetin e Europës Juglindore, më 27.03.2018, me fillim në orën 12:00. Folës në event janë:

  • Visar Vishka – aktor
  • Sasho Macanoski Trendo – pronar i www.Off.net dhe kolumnist
  • Val Jusufi – Drejtoreshë ekzekutive e Leoron, e zgjedhur edhe si menaxhere e suksesshme për vitin 2015, në kategorinë femër

Sipas shembullit të shumë eventeve botërorë në të cilët fjalime të tyre mbajnë njerëz që kanë çka të thonë, nga data 13 mars filloi aksioni “Feed Your Brain”, i realizuar nga marketing agjencioni “Eden na Eden” në kuadër të iniciativës “Lëvize gishtin”. Shikoni si kaluam në eventin e parë të aksionit:

Eventet janë falas dhe do të mbahen në katër universitete: “Kirili dhe Metodij” – Shkup, “Universiteti i Europës Juglindore” – Tetovë, “Goce Delçev” – Shtip dhe “Klimenti i Ohrit” – Manastir

Përmes një serie të fjalimeve motivuese të personaliteteve të suksesshme të Maqedonisë, nga jeta publike, sektori i biznesit, shëndetësisë dhe artit, studentët do të kenë mundësi që të marrin përgjigje direkte të temave që atyre u interesojnë.

Të gjithë të interesuarit për eventin e parë mund të paraqiten në linkun në vijim: https://goo.gl/forms/R11DN60Y9EazPBTJ2

Moderator i të gjitha eventeve do të jetë Zharko Dimitrioski, autor dhe udhëheqës i “talk-show”-it më të popullarizuar në Maqedoni, Eden na Eden dhe drejtor kreativ në agjencionin e marketingut me të njejtin emër.

Lëvize Gishtin është platformë popullore, misioni i së cilës është të ngjallë aksion për të menduar mbi përgjegjësinë individuale dhe kyçje më të madhe të popullatës në zgjidhjen e problemeve shoqërore që na prekin të gjithëve, sepse çdo lëvizje e vogël me gisht kontribon për rezultate të mëdha dhe ndryshime. Iniciativa filloi para më shumë se një viti dhe çdo qytetar, iniciativë qytetare ose organizatë mund të bëhet pjesë e saj.

Më shumë informata për Lëvize Gishtin mund të gjeni në www.mrdnisoprst.mk, gjithashtu edhe në faqen e Facebook-ut: https://www.facebook.com/MrdniSoPrst

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button