Materialet për rastin “Monstra” në Prokurorinë Speciale

Materialet për rastin “Monstra” janë dërguar në Prokurorinë Speciale Publike (PSP). Këtë e konfirmojnë për Portalb.mk, nga Prokuroria për Krim të Organizuar dhe Korrupsion, pasi që më 12 mars të këtij viti, Katica Janeva ka dorëzuar kërkesë që t’i marrë kompetencat për këtë lëndë, shkruan Portalb.mk. “Lënda “Monstra” është dorëzuar deri te Prokuroria Speciale Publike, … Continue reading Materialet për rastin “Monstra” në Prokurorinë Speciale