fbpx

“Selfie”- t bëjnë që hunda juaj të duket 30% më e madhe

Padyshim që ky lajm nuk do t’ju pëlqejë shumë personave të apasionuar pas fotografive “selfie” dhe rrjeteve sociale.


Një studim i ri nga studiuesit në Shkollën Mjekësore Rutgers New Jersey ka zbuluar efektet shtrembëruese të kamerave selfie, të cilat po i nxisin shumë njerëz të zhvillojnë kirurgji plastike.


Hulumtuesit, duke përfshirë Boris Paskhover, i cili specializohet në kirurgji plastike të fytyrës, shpjegoi se selfies janë dhënë rregullisht si shembuj si pse pacientët janë duke kërkuar kirurgji plastike, përcjell Bordo.al. 


“Të rriturit vazhdimisht pre e këtij fenomeni ku tërë kohën postojnë në mediat sociale dhe mendojnë se pamja e hundës së tyre është shqetësuese, gjë që mund të ndikojë në gjendjen e tyre emocionale”, tha Dr Paskhover.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button