fbpx

Si e ka marrë patentën kjo grua? (VIDEO)

Për shumicën nga ne, problemi më i madh kur i japim makinës janë shoferët e tjerë. Por nuk është kështu për këtë grua, e cila brenda tre minutash bën tre aksidente dhe asnjë tjetër nuk përfshihet në to.

Duke parë këtë video, pyetja që të lind është: si e ka marrë patentën ajo?

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close