Kumanovë, rikualifikohet lënda e Almir Aliut: lirohet Boban Iliq

Në seancën e sotme në Gjykatën Themelore të Kumanovës janë thënë fjalët përfundimtare ku thuhet se bëhet rikualifikimi i lëndës së Almir Aliut, nga “vrasje” në “vepër të rëndë kundër sigurisë së njerëzve dhe mjeteve në komunikacion”, njofton Portalb.mk. Seanca e radhës për rastin e Almir Aliut është caktuar për më 2 prill. Arsyeja e rikualifikimit … Continue reading Kumanovë, rikualifikohet lënda e Almir Aliut: lirohet Boban Iliq