fbpx

Është përmbysur një kamion në autostradën Shkup-Gjevegjeli (FOTO)

Është përmbysur një kamion në autostradën Shkup-Gjevgjeli afër Stobit, duke bllokuar kështu dy korsi në të dy drejtimet dhe qarkullimi po zhvillohet në një drejtim edhe drejt Shkupit dhe drejt Gjevgjelisë.

Veroljub Dodevski, zëdhënës i SPB Veles, për MIA-n deklaroi se ekipi policor  i Negotinës është në terren dhe aktualisht po bën hetimet në vendin e ngjarjes.

Ministria e Brendshme informoi se kamioni u përmbysu pasi që iu ça goma, ndërsa shoferi ka marrë lëndime të lehta.

Një kamion i përmbysur në autostradën Shkup-Gjevegjeli tek Stobi

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button