LSDM dhe BDI do të votojnë dygjuhësinë pa diskutim të amendamenteve?

Shumica do të respektoj afatin e kryetarit të Kuvendit, Talat Xhaferit për Ligjin e gjuhëve dhe nesh nuk ka marrëveshje mes tij dhe opozitës, do të votohet ashtu siç propozoi Xhaferi, madje edhe pa shtjellim të amendamenteve, thonë për Tv24 burme nga LSDM. Ata thonë se përjashtimi i amendamenteve do të bëhet nga spikeri i … Continue reading LSDM dhe BDI do të votojnë dygjuhësinë pa diskutim të amendamenteve?