“Volpone”, komedia që sonte mbushi sallën në Shtëpinë e Kulturës në Tetovë (VIDEO)

Të gjithë përballemi me “Volpone”-t apo dhelprat, dikush më shumë e dikush më pak. Të gjithë padyshim njohim dhe parazitët-mizat e kalit, korbat, sorrat dhe bushtrat. Por, ama, ata të komedisë të shfaqur sonte në Teatrin e Tetovës duhet të shkoni vet t’i shihni. Në reprizën e ardhme, kuptohet. Laramania e karaktereve e gërshetuar me … Continue reading “Volpone”, komedia që sonte mbushi sallën në Shtëpinë e Kulturës në Tetovë (VIDEO)