fbpx

7 truke ‘hileqare’ se si të qëndroni zgjuar atëherë kur më së shumti keni nevojë

Ndiheni si përgjumësh kur nuk keni pirë kafen e mëngjesit?

Jeni gjithmonë duke luftuar lodhjen me pije energjike? Nuk është e nevojshme. Ka disa mënyra më të shëndetshme dhe më kreative se si të largoni përgjumjen. Nëse jeni të gatshëm të heqni dorë nga varësia e kafeinës, atëherë vijoni të lexoni më tej. Bright Side ndanë me ne 7 këshilla të cilat do të na ndihmojnë të qëndrojmë zgjuar pa pasur nevojë që të përdonim substanca ilegale apo marrjen e pakufizuar të kafesë, shkruan Bordo.al. 

Pra, bëhuni gati që të na ndiqni!

Konsumoni një limon

Lagni kyçet e dorës me ujë të ftohtë

Lani fytyrën me ujë të ftohtë

Masazhoni veshët

Shtriqni muskujt

Bërtisni

Përtypni diçka

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button