fbpx

Nën moton “Për Shkupin”, shoqatat Shkupi, LASH dhe Logos- A sot nisën dhurimin e librave

Për nder të Ditës së Mësuesit Shqiptar – 7 Marsi, nën moton “Për Shkupin”, shoqatat Logos-A, Shkupi dhe Lidhja e Arsimtarëve Shqiptarë (LASH), sot kanë filluar dhurimin e librave në të gjitha shkollat fillore në gjuhën shqipe të Maqedonisë, si dhe 13 shkollat e mesme në gjuhën shqipe të Shkupit, njofton Portalb.mk.

“Për shkak të madhësisë së projektit, projekti do të fillon nga 7 marsi dhe do të përfundon deri në fund të muajit Mars”, njoftuan shoqatat Shkupi, Llogos -A dhe LASH.

Shoqata Logos – A:

  1. Të gjithë arsimtarëve shqiptarë në Maqedoni, u dhuron nga një libër, edhe atë për arsimtarët shqiptarë u dhuron dramën e pabotuar deri më tani të Sami Frashërit NDËRGJEGJA, ndërkaq arsimtareve shqiptare u dhuron librin “Gratë, poashtu nga Sami Frashëri dhe

Fushata e Logos – A do të fillon nga shkolla fillore “Liria” në Shkup më 7 ,ars ora 09:00.

Shoqata Shkupi:

  1. Dhurimin e librave për bibliotekat shkollore të 13 shkollave të mesme në gjuhën shqipe në Shkup dhe
  2. Nga 150 libra për secilën bibliotekë shkollore, ndërkaq gjimnazeve të Shkupit nga 300 kopje.

Fushata e Shkupit do të fillon poashtu nga 7 marsi në ora 17:00 nga Gjimnazi “Zef Lush Marku”, Shkup.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button