fbpx

Shpresojmë t’i keni ruajtur sepse çantat e mamit u rikthyen sërish në modë

I mbani mend ato çantat e mamit, të vogla me forma të çuditshme që vinin në formën e një gjysmë rrethi? Na lejoni që t’ju themi  janë rikthyer sërish në modë. Që trendet që na sillen kohë pas kohe nga sfilatat e modës janë si një përsëritje e modës së viteve më përpara nuk kishim dyshime, por nuk mendonim kurrsesi që do vinte ka shpejt kjo kohë, shkruan Bordo.al.

Duket se shtëpia e modës Dior është e etur për modën e viteve të kaluara dhe jo më kot herë pas here shohim në koleksionet e tyre diçka që na lidh me të kaluar, ndonëse jo shumë të largët.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button