fbpx

Opsioni i fshehtë i Facebook-ut: Kur ta mësoni do ta përdorni çdo ditë

Nëse doni që fotografitë në rrjetin social Facebook të ju duken më bukur, atëherë duhet të bëni disa hapa.

Facebook automatikisht e ndryshon madhësinë e fotografisë që e vendosni në profilin tuaj, por ju në fakt und të i caktoni vetë dimezionet që dëshironi, transmeton gazeta Metro.

Në aplikacionin e Facebook-ut në telefonat android, klikoni në “News Feed”, pastaj shtypni “more”. Pas kësaj klikoni te “Help” dhe zgjidhni “Settings”. Pastaj klikoni te ngarkimin i fotografive HD.

Ndërsa nëse përdorni Facebook aplikacionin në Iphone shtypni tre vijat anash ekranit. Zgjidhni “Settings Account” dhe pastaj “Video and Photo”.

Pastaj klikoni butonin ku i bën fotografitë HD.

Edhe nëse e përdorni Facobook-un në kompjuter mund ta përdorni këtë opsion, klikoni “Help” dhe aty ju rekomandon që fotografitë t’i përdorni me720, 960 ose 2048 pixel.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button