fbpx

LSDM: Anëtarët e Antikorrupsionit të japin dorëheqje

“Është skandaloze dhe e palejueshme që anëtarët e Komisionit për Antikorrupsion, institucioni që është i obliguar që ta luftojë korrupsionin në lloje të ndryshme, të sillet në mënyrë të papërgjegjshme dhe t’i harxhojë paratë e qytetarëve duke i shkapërderdhur, pasi që ndjekja e harxhimit të papërgjegjshëm dhe korruptiv të parave buxhetore është puna e tyre bazike”, kështu kanë reaguar sot nga partia LSDM, në lidhje me skandalin në Komisionin për Antikorrupsion, anëtarët e të cilëve kanë marrë kompensime për harxhimet rrugore me dëshmi të rrejshme, njofton Portalb.mk.

“LSDM-ja e respekton parimin e zero tolerancës ndaj korrupsionit dhe për atë, të gjithë anëtarët e Komisionit për Antikorrupsion të cilët i kanë shkapërderdhur dhe në mënyrë të papërgjegjshme i kanë harxhuar paratë, patjetër të mbajnë përgjegjësi dhe të urgjentisht të japin dorëheqje të parevokueshme”, thonë nga LSDM.

Ata shtojnë se të gjithë institucionet patjetër duhet të punojnë në mënyrë profesionale, ndërkaq çdo individ i cili ka punuar në mënyrë të paligjshme, të papërgjegjshme dhe jo-profesionale, pa dallim të funksionit që e kryen, patjetër të japë përgjegjësi për procedurat e tij.

Skandal i radhës: Një anëtar i Antikorrupsionit ka paguar qira 100 euro, ia kanë dhënë 350 euro

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button