fbpx

Llazar Elenovski zgjidhet i dërguar i posaçëm i Qeverisë së RM-së në NATO

Qeveria sot në mbledhjen e 56-të e emëroi Llazar Elenovskin të dërguar të posaçëm për integrimet në NATO në Bruksel.

Në mbledhjen e sotme qeveritare u revokuan disa konsuj të Republikës së Maqedonisë, Riçard Goldman, Xhejson Miko, Tomas Tanef, Endru Dimitri Pejkof, Lou Vlasho, si dhe Purshotam karamangala Xhajaram.

Qeveria e emëroi Bujar Dardhishtën u.d. drejtor të Drejtorisë për udhëheqje të librave amë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button