Mesazh i qeshur nga Brukseli: Ecni përpara, por mbaroni punën me Greqinë që të shpërbleheni

I njohur për qasjen e tij pozitive në komunikim me funksionarët e tjerë, presidenti i Komisionit Evropian, Zhan Kllod Junker përqafoi dhe puthi kryeministrin e Maqedonisë, Zoran Zaev para dyerve të Qeverisë, pak para fillimit të takimit, njofton Portalb.mk.   Pas një kohe të gjatë, që kur Maqedonia mori statusin e vendit kandidat (2006), sërish … Continue reading Mesazh i qeshur nga Brukseli: Ecni përpara, por mbaroni punën me Greqinë që të shpërbleheni