fbpx

Femrat të çmendura dhe meshkujt budallenjë

“Femrat janë të çmendura dhe meshkujt janë budallenjë. Arsyeja pse femrat janë të çmendura është sepse meshkujt janë budallenjë.”

Thënie nga George Carlin, aktor dhe autor amerikan.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button