fbpx

Vetëm një tenxhere dhe ujë të valuar, trajtimi më i mirë që mund t’i bëni fytyrës suaj

Të paktën një herë në muaj, duhet bërë një trajtim për fytyrën.

Mirëpo, maskat e fytyrës të bëra në sallonet e bukurisë, por kushtojnë. Kështu që ne kemi vendosur që t’ju sjellim një trajtim që mund t’i bëni fytyrës suaj, me 0 lekë të shpenzuara. Ju mjafton që në një tenxhere të valoni pak ujë. Pasi ta keni hequr nga zjarri, merrni tenxherën dhe afroni fytyrën në mënyrë që avulli i ujit të depërtojë në lëkurë. Për ta bërë më të lehtë përthithjen e avullit, merrni një peshqir, vendoseni në kokë në mënyrë që avulli të përqendrohet në një hapësirë më të vogël, shkruan Bordo.al. 

Avulli do të ndihmojë në fyyrën tyaj për të hapur poret, për të pastrual lëkurë, dhe për t’i dhënë atë ngrohtësinë që i nevojitet në këto ditë të ftohta të dimrit. Këtë trajtim mund ta bëni një herë në javë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button