Edhe tre kryetarë do ta kenë fatin e Taravarit

Ministria e Arsimit dhe Shkencës së fundmi solli vendim për marrjen e kompetencave në sferën e arsimit nga kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari. Pas Taravarit, kryetarët e komunave Konçe, Likovë, Bogovinë dhe Zhelinë, janë të radhës për t’i humbur kompetencat në sferën e arsimit, përcjell Portalb.mk.

Ngjashëm si në rastin e kryetarit të Gostivarit edhe ata në mënyre jo të drejtë kanë shkarkuar dhe emëruar drejtor shkollash.

“Për momentin po punohet në më shumë lëndë që kanë të bëjnë me kryetar komunash. Përderisa nuk do të largohen parregullsitë ligjore, ne do të veprojmë në bazë të ligjit”- thonë nga MASH.

 

I janë marrë kompetencat Taravarit për të shkarkuar dhe emëruar drejtorë në shkollat e Gostivarit

Reagon Taravari: Zaev ia mori ingerencat Komunës së Gostivarit dhe ia dha BDI-së

Edhe Ziadin Sela reagoi për heqjen e kompetencave të kryetarit të Komunës së Gostivarit, Arben Taravari

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button