fbpx

Jim Fallon: Si bëhet hulumtimi i mendjes së një vrasësi (VIDEO)

Neuro-shkencëtari Jim Fallon, flet rreth prejardhjes gjenetike dhe analizon lidhshmërinë familjare, edukimin dhe dëmtimet eventuale në tru të vrasësve serik. Ai tregon se çfarë kanë ata të përbashkët. Në fjalimin e tij, ai zbulon dhe historinë interesante të familjes së tij që, me gjasë, do t’ju habit dhe juve, transmeton Portalb.mk.

“Pyetja është: si krijohen vrasësit psikopatë? Disa prej truve që unë kamë studiuar, janë njerëz që ju i njihni. Kur unë e studioj një tru, nuk e di çfarë saktësisht kërkoj në të, pra është një eksperiment i verbër, por atë që kam parë se e kanë të përbashkët është dëmtimi që kanë..” thotë Fallon për Ted Talks, transmeton Portalb.mk. Për më shumë, shikoni videon me titra shqip.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button