fbpx

Arti bëhet i gjallë me një pikë bojë (VIDEO)

Polina Bright është një artiste australiane dhe prej disa mënyrash ajo eksperimenton me këtë teknikë.

Ndonjëherë ajo krijon vija uji dhe hedh vetëm një pikë bojë që përhapet në të. Polina eksperimenton me pika uji-boje. Ajo vizaton forma shumëngjyrëshe me pika. Ajo nisi të shpërndajë online punën e saj dy vjet më parë, transmeton TCH.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button