Fraksioni i Afrim Gashit: Bilall Kasamit i doli dardha me bisht

Fraksioni i Afrim Gashit, në Lëvizjen Besa, edhe sot ka vazhduar me akuza ndaj, kryetarit të fraksionit tjetër në Lëvizjen Besa, Bilall Kasami. Sipas tyre, organizator të, siç thonë atyre përçarjes në Lëvizjen Besa, kanë qenë Bilall Kasami, Arjanit Hoxha, Kastriot Rexhepi dhe Fadil Zendeli, njofton Portalb.mk. “Plot dy muaj para të ndodhte shkarkimi i … Continue reading Fraksioni i Afrim Gashit: Bilall Kasamit i doli dardha me bisht