Kryetari i Qytetit të Shkupit, Shilegov: Do të “prishet” projekti “Shkupi 2014”

Në Qytetin e Shkupit nuk do të tolerohet më tutje paligjshmëria dhe veprimi i palejuar si dhe po fillon procesi i përballjes me projektin “Shkupi 2014”. Të gjitha aktivitetet arbitrare të kryera deri më tani të pushtetit paraprak në qytet do të trajtohen në mënyrë adekuate ligjore. Këtë sot në konferencë për shtyp e theksoi … Continue reading Kryetari i Qytetit të Shkupit, Shilegov: Do të “prishet” projekti “Shkupi 2014”