Kuvendi votoi për ndryshimet e ligjit për Sigurim Pensional dhe Invalidor

Kuvendi i Maqedonisë në vazhdimin e seancës së 24 i ka miratuar ndryshimet në ligjin për Sigurim Pensional dhe Invalidor, me procedurë shkurtuar, njofton Portalb.mk. Ministria e Punës dhe Politikës Sociale, Milla Carovska, sqaroi se me dispozitat e ligjit për Sigurim Pensional dhe Invalidor janë të përfshira edhe bujqit individual. Nga vitit 2013, ashtu siç … Continue reading Kuvendi votoi për ndryshimet e ligjit për Sigurim Pensional dhe Invalidor