Tetovë, Afrim Gashi u zgjodh kryetar i partisë Lëvizja BESA, ja çfarë tha ai (VIDEO)

Afrim Gashi u zgjodh kryetar i partisë Lëvizja BESA në Kongresin që sot e mbajti në Tetovë një pjesë e madhe e kësaj partie. Ai u zgjodh me 524 vota për, 12 vota kundër dhe 8 të përmbajtur. Njëkohësisht u zgjodh edhe Këshilli Qendror me 107 anëtarë mes të cilëve do të zgjidhjen dhe anëtarët … Continue reading Tetovë, Afrim Gashi u zgjodh kryetar i partisë Lëvizja BESA, ja çfarë tha ai (VIDEO)