fbpx

Maqedoni, ja lista e institucioneve shtetërore dhe kompanive rreth të cilave qarkullojnë miliona euro

Gjeneratori mediatik “Time.mk”, ka bërë listë me emrat e institucioneve dhe kompanive të cilat  rreth të cilëve sillen mjetet buxhetore milionëshe, në bazë të të dhënave të Byrosë për Furnizime Publike, njofton Portalb.mk.

Në listat më poshtë, mund të shihen se cili prej institucioneve apo kompanive, ku i shpenzon apo përfiton paratë nëpërmjet tenderëve për shërbime apo blerje të caktuara.

  • LISTËN PËR INSTITUCIONE MUND TA SHIHNI: KËTU
  • LISTËN PËR KOMPANI MUND TA SHIHNI: KËTU
  • LISTËN ÇIFT INSTITUCIONE/KOMPANI MUND TA SHIHNI: KËTU

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button