Si u ndanë paratë për artistët shqiptarë?! Ministria e Kulturës luan “ping-pong” me përgjegjësinë

Ministria e Kulturës e Republikës së Maqedonisë këtë vit solli transparencën, por simptomatike mbetet dhënia e përgjegjësisë se si u ndanë paratë e qytetarëve të Maqedonisë tek artistët shqiptarë. Gjatë publikimit të programit vjetor publikisht u pa se kush sa të holla ka kërkuar dhe sa iu janë aprovuar, por në Ministri luhet “ping-pong” kur … Continue reading Si u ndanë paratë për artistët shqiptarë?! Ministria e Kulturës luan “ping-pong” me përgjegjësinë