fbpx

Një shkollë e cila do të kishte ndryshuar shumë jetë (VIDEO)

Gever Tulley përdor foto dhe pamje për të treguar si fëmijët mësojnë mësime të vlefshme në Shkollën e tij të Punës. Kur u jepen mjetet, materialet dhe udhëzimet, imagjinata e të rinjve ngacmohet shumë dhe vihet re zgjidhja kreative e problemeve për të ndërtuar anije të veçanta, ura dhe shumë gjëra tjera, transmeton Portalb.mk.

Kjo shkollë është një vend ku fëmijët mund të marrin shkopinj çekiç dhe objekte të tjera të rrezikshme, dhe ku mund t’u besohet atyre. Ku mund t’u besohet që nuk do të vriten dhe nuk do të vrasin të tjerët. Kjo shkollë nuk ndjek ndonjë plan mësimor dhe nuk ka teste. Nuk përpiqemi të mësojme gjëra specifike.“ thotë Gever Tulley për Ted Talks, transmeton Portalb.mk. Për më shumë, shikoni videon me titra shqip.

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button