fbpx

Vjedhje në një banesë në Shkup

Një kryerës i panjohur pardje prej orës 8:00 deri në ora 16:00 në rrugën “Kosta Novakoviq” në Shkup kreu vjedhje të rëndë në banesën e I.S, prej ku mori 300.000 denarë, një fotoaparat digjital, një laptop dhe një telefon cellular, duke shkaktuar dëm material në vlerë prej rreth 370.000 denarëve.

Po ndërmerren masa në zbardhjen e kryerësve. /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close