fbpx

Fotografi dykrenare me mbishkrim për Shqipëri të Madhe në portalin “Kirilica”

Internet portali “Kirilica” sot në mëngjes ishte cak i sulmeve të hakerëve.

Një grup i panjohur i hakerëve arriti që të gjitha fotografitë e portalit t’i zëvendësojë me shqiponjën dykrenare dhe me mbishkrimin “United states of Albania! Hacked!”.

Sipas informative të “Kirilica” sulmi I hakerëve pamundësoi funksionimin normal të portalit.
Për sulmet e hakerëve u lajmëruan edhe institucionet kompetente. /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close