Largimi i të infiltruarve, shpëtim për LDK-në

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Grupi abuzues i LDK-se qe per interesa te veta personale e katandisen LDK-ne ne fund te pusit. Qe nga kryetari i tashem dhe te gjithe ata qe u ndeshkuan me vote dhe ata qe fatkeqeisht notojne ne ujerat e turbullta e te felliqta qe i kontaminuan vete. LDk-ja importoi aq shume emra jo per te miren e saj por per t’i emeruar ne diplomaci e gjetke pa kry asnje detyre partiake. Kriteret e lira te disa udheheqesve te LDK-se bene te mndur qe ajo te kualicionoje me PDK-ne dhe te dy heret dual e mashtruar dhe humbese, gjeresa ne bashkeqeverisje ishin bashkehajna duke ia ruajtur shpinen njeri tjetrit. Kjo LDK ndihmoi korrupcionin dhe tradhetoi idealet e antaresise, devijoi kobshem.Njerzit e vertete te LDK-se duhet te shpetojne LDK-ne nga fundosja dhe t’a herrin nga horrat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *