70 milionë dokumente të Arkivit të Maqedonisë të rrezikuara nga uji që ka vërshuar objektin (VIDEO)

Reshjet e djeshme të shiut kanë bërë dëme të reja në ndërtesën e Muzeut Arkeologjik, ndërkaq në pjesën ku gjendet Arkivi i Maqedonisë përsëri është vërshuar nga uji. Uji rrjedh nga tavanet në instalimin elektrik dhe në materialin e ruajtur arkivor. 70 milionë dokumente janë të rrezikuara, thonë të punësuarit në Arkivin e Maqedonisë, njofton … Continue reading 70 milionë dokumente të Arkivit të Maqedonisë të rrezikuara nga uji që ka vërshuar objektin (VIDEO)