fbpx

Konferencë për fondet IPA, si të arrijmë deri te to

Sekretariati për Çështje Evropiane sot dhe nesër organizon konferencë dhe punëtori në kuadër të projektit “Komunikimi dhe dukshmëria për IPA” që do të realizohet më përkrahjen e Ambasadës së Republikës së Francës.

Në konferencë të pranishmëve do tu drejtohen zëvendëskryeministrja e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë për çështje evropiane Dr. Teuta Arifi dhe ambasadori i Republikës së Francës Jean-Claude Schlumberger.

Konferenca do të mbahet në hapësirat e Qeverisës së Republikës së Maqedonisë duke filluar prej orës 10.00./Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close