fbpx

Shërbimet hotelierike në janar janë rritur për 1,1 për qind në nivel vjetor

Çmimet e shërbimeve hotelierike në janar të këtij viti në krahasim me dhjetorin e vitit të kaluar janë rritur për 0,2 për qind, ndërsa për 1,1 për qind krahasuar me janarin e vitit të kaluar, njoftoi sot Enti Shtetëror i Statistikës.

Krahasuar me grupet e shërbimeve, në janar të këtij viti krahasuar me dhjetorin e vitit 2017 ka rritje për 0,2 për qind në grupet “ushqim”, “pije joalkoolike” për 0,1 për qind dhe “bujtje” për 0,3 për qind, ndërsa në grupin e “pijeve alkoolike” ka ulje për 0,4 për qind.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button