fbpx

Në Shkup i vjedhin diplomat dhe pistoletën

Mbrëmë mes orës 19.20 deri 20.40 në Shkup, në bul. “Krste Misirkov” në parkingun e hyrjes së tregut nga ana e kryerësit të panjohur është bërë vjedhje e rëndë në veturën “Audi A6” e parkuar nga A.J. (1986) nga fshati Gurgurnicë, Tetovë.

Gjatë vjedhjes i janë marrë dy diploma, nga shkolla e mesme dhe fakulteti si dhe pistoletë e tipit “EZ 9” kal. 9mm me leje posedimi nga pronari i veturës, njofton SPB Shkup./portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close