Mogherini dhe Han: BE do të pranojë anëtare të reja, nëse e kryejnë detyrën e shtëpisë

Shqipëria dhe Maqedoni po bëjnë zhvillim të rëndësishëm në rrugën evropiane dhe Komisioni Evropian është i gatshëm t’u japë rekomandime për hapjen e bisedimeve për anëtarësim, në bazë të kushteve të plotësuara, u tha sot në Strasburg, njofton Portalb.mk. Strategjia parasheh zgjerimin e BE-së deri në vitin 2025 për ato që do t’i plotësojnë kushtet … Continue reading Mogherini dhe Han: BE do të pranojë anëtare të reja, nëse e kryejnë detyrën e shtëpisë