fbpx

Fjalim të këtillë të maturantit s’keni parë kurrë !

Një maturant gjatë ceremonisë të shkollës së mesme me “fjalimin” e tij ka shokuar të pranishmit! 

Samuel ‘Blowfish’ Blyveis përmes vargjeve, duke repovat, u tregon studentëve të vitit të parë çfarë i pret në 4 vitet e ardhshme: ethet e provimeve, blerja e makinës, problemet me femrat dhe meshkujt..

Në fjalimin ka përmendur miqtë, profesorët, prindërit… Shihni videon! 

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close