fbpx

Forum “Decentralizimi fiskal – mundësitë dhe sfidat”

Ministria e Financave dhe Programi për zhvillim të Kombeve të Bashkuara (UNDP) sot në mënyrë të përbashkët organizojnë Forumin e parë nacional në temën “Decentralizimi fiskal – mundësitë dhe sfidat”.

Qëllimi i forumit është që përmes pjesëmarrjes së të gjithë krerëve relevant të hapet debat dhe të zhvillohet një vizion i përgjithshëm për hapat e ardhshme në reformat lidhur me decentralizimin fiskal.

Njëherit fjalim do të mbajë zëvendëskryeministri dhe ministër i Financave, Zoran Stavrevski, përfaqësuesi i përhershëm i UNDP-së dhe koordinatori i përhershëm i Kombeve të Bashkuara, Diadra Bojd dhe kryetari i BNJVL-së dhe kryetar i qytetit të Shkupit, Koce Trajanovski. /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close