fbpx

S’ka përgjegjësi penale për Cërvenkovskin dhe për MIA-n

Prokurori publik Lupço Shvërgovski deklaroi se për prokurorinë nuk ka më punë me dokumentet e bëra publike me propozimet e Matthew Nimetz për kontestin me emrin.

“Nuk ka përgjegjësi penale për Branko Cërvenkovski për shkak se Drejtoria për klasifikim të informative lajmëroi se nuk ka pasur publikim të sekretit shtetëror. Lidhur me MIA-n, Drejtoria do të kontrollojë atë që është publikuar, por duke marrë parasysh atë se edhe ajo nuk tërheq përgjegjësi penale, nuk kemi më punë në këtë rast”, deklaroi Shvërgovski. /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close